Vloot

Bij ons kunnen jullie terecht voor verschillende soorten van transport

Uitzonderlijk vervoer

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het transport van zwembaden. Onze “diepbed” diepladers zijn dan ook allemaal uitschuifbaar en zijn in de mogelijkheid om de vloer eruit te nemen, zodat we een optimale transporthoogte kunnen garanderen voor onze klanten. Deze diepladers kunnen ook probleemloos ingezet worden voor het transport van tanks, silo’s en andere werf-of lanbouwmachines. Onze dieplader kan ook perfect ingezet worden voor lengtetransport. Op de pagina van verhuur kunnen jullie desgewenst de technische fiches van onze diepladers terugvinden.

Transport van beton

We zijn een BENOR-gecertificeerd betontransportbedrijf. We kunnen jullie van dienst zijn bij het transporteren van zowel stortbeton als wegenisbeton. Onze betonmixerchauffeurs bezitten de nodige attesten en hebben reeds heel wat ervaring met het bereiden en transporteren van beton.

Kipper transport

Door de flexibiliteit van onze vloot, kunnen we zowel 4×2, 6×4 als 6×6 inzetten voor het kipper transport van jullie grondstoffen en afvalstoffen. We bieden jullie oplossingen aan, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Geconditioneerd transport

Deze voertuigen worden meestal ingezet voor het vervoer van bederfelijke goederen. Onze opleggers zijn allemaal uitgerust met Multitemp koelsystemen en kunnen vanop afstand opgevolgd worden.

Transport met schuifzeiloplegger

Met onze schuifzeilopleggers kunnen we diverse goederen transporteren. Belading is mogelijk zowel langs achter (tegen kade) als langs beide kanten. Doordat de schuifzeilopleggers uitgerust zijn met een schuifdak kan er ook vlekkeloos langs boven geladen worden.

Transport met meeneemheftruck

Indien jullie leveringen hebben die op de bestemmingen niet gelost kunnen worden, kunnen we jullie verder helpen met een kooi-aap of meeneemheftruck.

Onze meeneemheftruck kunnen we achteraan de oplegger bevestigen en kan dus met hetzelfde transport mee naar de klant. Onze chauffeur is zo in staat om zichzelf te lossen.

%d bloggers liken dit: